måndag 18 april 2016

The Adventure steps up a notch. Blog is moving

It wasn't so long ago I wrote my first blog post, about 4 months ago. It have been real fun and I have reached out to a lot more people that I ever thought I would. And it's because of you, my readers that I have gotten this opportunity. Without your appreciation, I wouldn't never have found the energy and joy to write all of the posts that I have done.

I have been asked by ServiceNow to start writing on their official community blog and joining their ranks of "Ask the experts". I feel honored and have gladly accepted the offer, but at the same time I feel no need to have two blogs about ServiceNow, so I will give 110% into writing for ServiceNow. I hope all of you that have been visiting this blog will continue with me to the ServiceNow community blog and who knows, I might even show up in videos in the future :)

Take Care and I hope to see you at the community and of course at Knowledge 16!

Kind Regards,
 Göran Lundqvist

5 kommentarer:

 1. Kul att bli uppskattad så av ServiceNow, trist för mig eftersom jag följer din blogg genom en newsapp. Vet inte om det går att konfa den mot communityn men jag får försöka.

  SvaraRadera
 2. Hmm.. Det var lite tråkigt. Vad använder den, någon form av RSS? Kommer att skicka ut via linkedin och twitter vid nya uppdateringar men gissar det inte kanske hjälper dig. Hör av dig om du inte får rätt på det så får vi se om jag kan snacka lite med ServiceNow för att få det att fungera om inte annat. Vad heter appen du använder?

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag använder Newsify på IOS, den fixar nog det mesta, men jag har inte provat ännu och jag kan tänka mig att det fallerar på inloggningen. Dock använder jag andra siter där jag behöver logga in för åtkomst, så när du har skapat din första blogpost skall jag testa.

  SvaraRadera
 4. Det kommer nog att fungera. Hittade en RSS-länk på Communityn och nu trillade alla bloggposterna in. Får filtrera på dig när du väl lagt in din första post :-) Tyvärr skall jag inte till K16 i år, men förhoppningsvis ses vi på något annat ställe nån gång.

  SvaraRadera
 5. Ahh.. Kanon att det fungerar, men synd att du missar K16. Vi kommer säkert att springa på varandra ska du se :)

  SvaraRadera